När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Linnea - 7 juli 2010 22:40

Förresten, nu känner jag för en gångs skull att vi lyckats tajma in vår resa söderut ganska lägligt. Vi brukar nästan alltid åka då det är hyfsat kanon här med. Man vill ju åka då det är bra dit man far, men dåligt här hemma. Det känns som så bra i hjärtat då. Som att resan blir nödvändig.


Nu har dom lovat lite mulet och sexton plus här i norr. Som vanligt med andra ord. Lite extra mulet kanske. Medan stockholm lovas kring tretti plus och strålande sol.


Känns väldigt great! Längtar verkligen :)

Av Linnea - 7 juli 2010 22:35

Ja hej! Man kan ju säga att det var ett tag sen sist. Jag har börjat skära ner på uppdateringarna. Vem vill sitta vid datorn på sommaren? Först har jag jobbat och nu ska jag åka iväg till stockholm. Shopping, sola, bada och grönan står på schemat. Tänkte bara slänga in ett litet hallå innan jag far. Så ni vet att jag lever. Inte för att någon skulle undra, det är typ bara jag som läser min blogg. HAHA! Jag har börjat bli världens skämtare nu för tiden. Ni skulle bara höra. Nackdelen är att jag aldrig kommer ihåg skämten mer än 20 minuter efteråt, så det blir svårt för er att läsa om dom. Nu till exempel hade jag värsta bra skämt-blogg-inlägget. Men vad tror ni hände när jag klickade på "Skapa nytt inlägg". Jo, värsta blackouten!


Aja, ville bara önska er en fortsatt trevlig och skön sommar! Hoppas ni njuter för fullt. Med jordgubbar, strand-häng och fotbollsvm. Heja Spanien! Hoppas ni tar hem hela skiten!


Adios!

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards