När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under maj 2010

Av Linnea - 18 maj 2010 10:01

Jag skippade bilden (8.15-10.15), för att få en sovmorgon till 11.10 (matte). Vid nio när jag vaknade så fick jag ett sms att matten är inställd. Så nu börjar jag inte förrän 12.40 Hade kunnat sova i två timmar till! Aja, great att bara sitta hemma och chilla. Då kan jag kolla igenom min redovisning som ska vara klar idag och som jag började igår med. Bra tajming där! Och inte är det kanonväder så man kan gå ut på altanen och sola innan skolan. Nej nej. Aldrig har man sån tur. Visst, det är varmt. Men det är ganska mycket moln också.

Av Linnea - 17 maj 2010 08:26

Jag brukar nästan aldrig vara skoltrött. Tycker tiden går så snabbt och dessutom har vi alltid haft så enkla saker för oss så man knappt har behövt anstränga sig.


Men nu på senaste tiden har jag verkligen känt mig mer skoltrött än vad jag brukar vara någonsin. Jag tycker det är jobbigt. Jobbigt att försöka arbeta med inlämningsuppgifter, fast vi knappt har några. Jobbigt att behöva tänka på nationella proven, för jag gör alltid dåligt ifrån mig på nationella. Jobbigt att stiga upp tidigt för att hinna med bussen, för jag bor så långt bort från skolan. Jobbigt är det enda ordet jag har i huvudet.


Aja, ska rycka upp mig lite nu. CIao!

Av Linnea - 15 maj 2010 21:45

Om mindre än en månad är det sommarlov. Helt sjukt! Nyss var det nyår och jag satt och tänkte på att 2010 kommer bli ett bra år. Snart har halva 2010 gått! Jag har inte hunnit med allt jag vill hinna med, så bäst att rappa på lite. Snart är det 2011!


Saker att se fram emot den närmsta månaden:

- EGEN HÅRVÅRD! Ja, då ska man ta och fixa sitt hår for the last time innan sommarlovet. Dock har jag lite beslutsångest. Bara silverschampo och inpackning (som man egentligen kan göra när som helst) eller om jag ska lägga i någon blond nyans. Frågan är i så fall vilken. Det där med hår är sjukt svårt...
- MILEN. Hahahha, helt sjukt att jag ser framemot att springa en mil. Men jag har varit otroligt lat på senaste tiden och ätit alldeles för mycket godsaker. Inte för att bara en mil kan göra någon skillnad. Men jag känner mig faktiskt taggad! :D

- PRAKTIK PÅ EN FRISÖRSALONG! Oyeah, oyeah, oyeah. Behöver jag säga nå mer? Dock lite läskigt, men jag hoppas det går bra.

- SOMMARLOV! Gr8! Dock kommer mina första tre veckor enbart bestå av jobb jobb jobb och åter jobb. Och de tre sista veckorna också. Men i månaden juli. Då har jag sommarlov! Det blir strandbesök, jordgubbsätande, studsmattehäng, fotbollslir, åka söderut en sväng, fotografera mycket (minnen!), grilla. Åh, jag blir alldeles varm och lycklig bara jag skriver detta.


Ciao!

Av Linnea - 15 maj 2010 18:34

"Jahapp, vad hade superbloggaren Linnea för sig igår när hon inte uppdaterade något alls", tänkte ni säkert igår efter en hel dag utan ett endaste inlägg. Kanske var det askmolnet som satte stopp för bloggandet. Nog för att det sätter stopp för flygandet, men i alla fall.


Men så var inte fallet. Jag behövde inte ens något fall eftersom flygplanet klarade sig från askmolnet och man behövde inte hoppa från den.


Jag hade helt enkelt annat för mig. Hör och häpna! Jag, annat för mig? Det stämmer ju knappast. Men jo, tänk för att det gör det.


Det hela började med att jag satt en timma och pluggade. Ja, jag och plugga i samma mening. Helt sick dag igår alltså! Men jag lessnade väldigt fort, så for ut på altanen med K och bara tog det lugnt i den underbara solen. Sen klämde vi in ett gh-lir ungefär här. På eftermiddagen fick vi någon knas idé om att vi ville bowla, så vi raggade upp K och V och tog moppen till bowlingen. Det gick väl hyfsat. Inte min bästa dag om man säger så, men inte min sämsta heller. På kvällen såg jag på hockey. Heja Sverige! Sen blev det en tidig gonatt för mig, för jag har nämligen jobbat 7-15.30 idag. Och det gör jag imorgon också. Så uppdaterandet imorgon kommer vara ungefär lika uselt som idag.


So long!

Av Linnea - 15 maj 2010 18:30

Det hela började med att vi hade på radion på jobbet. Dom spelade någon låt. Jag lyssnade lite på texten. "To be the bad man. To be the sad man. Behind blue eyes.."


När jag hörde det där "bad man" började min lillhjärna spinna på högvarv. Jag började helt plötsligt tänka på batman (eftersom det lät ganska likt). Och så undrade jag om man inte skulle döpt någon superhjälte till good man istället. Och sen började jag tänka på hur batman egentligen fick sitt namn. Typ bad man, fast good man, fast man tänkte mer bad man, å så blev det batman.


Det var då jag kom på att BAT betyder fladdermus.

Av Linnea - 13 maj 2010 23:07

Jag fick ett trevligt sms för några minuter sen.

"Grattis på namnsdagen!".


Då började min lillhjärna fundera lite.

Varför har man namnsdag? Vad är det bra för?

Så vitt jag kan se det så är det fullkomligt onödigt att ha en massa namn utstoppade på olika dagar. Tänk så många namn det finns och hur liten del av de som har en "egen dag". Synd för dom!

Av Linnea - 12 maj 2010 14:40

Hahahaha, det här är SÅ min humor:


Vad kallas sockar som är köpta från Ebay?

- Nätstrumpor


Gillar att skjuta upp saker?

- Nasa


Hahahaha, klockrena! x)

Av Linnea - 12 maj 2010 14:26

Åh, jag vill inte tänka på nationella i matte nå mer. Vi hade det tidigare idag. Första delen (utan miniräknare) gick hur enkelt som helst. Fast sen kom det sista svåra uppgiften. Det är DEN jag inte vill tänka på.


Av alla grejer på hela jorden dom kunde valt mellan (ekvationer, procent, bråk, osv), så valde dom en uppgift baserad på en grej som är absolut det enda jag inte kan i matten. That sucks...


Aja, bara att ta nya tag till nästa fredag, då det är del 2. Fast hur den ska gå vet jag inte, med tanke på att den här sista uppgiften inte gick nå bra alls. Och det är ju typ såna uppgifter i hela den delen. Usch för nationella! På mina vanliga matteprov har det gått hur bra som helst. Men det är för att det är delar. Typ ett prov om ekvationer, ett prov om procent osv. Då kan jag det. Men när allt är ihop och jag ska försöka lista ut själv hur man ska räkna ut, då kan jag det inte!


Tror nog jag ska överväga att inte välja c-kursen i trean. Jag kommer ju dö.

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards