När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under augusti 2009

Av Linnea - 20 augusti 2009 22:39

  • HÖSTEN!
    Även fast sommaren är slut och hösten närmar sig så kan jag inte säga helt att jag önskar att sommaren är slut. För vem kan motstå mysiga höstkvällar med tända ljus och trevligt sällskap? :)

  • SKOLSTARTEN!
    Skönt att komma in i sina vanliga rutiner. Roligt att träffa sina vänner som man inte sett på länge (om man börjar samma klass), och roligt att få ny klass och nya vänner (om man börjar tex gymnasiet som jag ^^).

  • JEANSLEGGINGS!
    Måste verkligen köpa ett par nya jeansleggings. Perfekt om man vill känna sig riktigt slappt klädd men inte vill gå runt i rosa mjukisdress. Ha en oversized tröja och jeansleggings och du känner dig riktigt slapp! :)

  • MUSIK!
    Musik är härligt. Hoppas det kommer massa nya singlar och album till hösten. Har ni hört The Freys cover på Heartless förresten? Om inte, gör det! Grymt bra <3

Av Linnea - 20 augusti 2009 16:03

Jag hatar när man är så hungrig så man får ont i magen, så att när man väl får mat så kan man knappt äta något för att man är så hungrig.

Av Linnea - 20 augusti 2009 10:45

Jag får nästan ångest när jag kliver upp så här sent (halv elva). Det känns som om jag sovit bort halva dagen (vilket nästan är sant. iaf 1/4-del av dagen).


Men iaf, denna dag är en så kallad STÄDDAG (med stora bokstäver om ni inte märkte det). Huvvaligen, men mitt rum är kaos så jag måste det. :o


Jag återkommer om hur det har gått senare under dagen. Tjohejs!

Av Linnea - 19 augusti 2009 23:06

Jag funderade på att skaffa en blogg på devote.se och när jag försökte registrera mig så stod det att jag redan hade ett konto som var inaktiverat, men jag kunde inaktivera upp det (och då gjorde jag så klart det).


Kan säga att jag blev väldigt förvånad när jag såg att bloggen var en blogg jag skapade i början av sjuan och skrev i den under två månader. Oktober och november 2007.


Haha, riktigt underhållande var det att hitta den.

Skrev ju väldigt vackert på den tiden och jag minns sakerna jag skrev om, men jag har inget jävla minne om att jag skrivit det - eller ens registrerat mig på devote.

Av Linnea - 19 augusti 2009 21:28

Vet ni en sak. Jag har börjat digga låten "Halo".

Och vet ni en till sak. Jag lyssnade på den på youtube och hann komma säkert 30sek in i låten då jag hör den börja om på nytt. Stänger av den och hör att den börjar på radion. C00000lt. Not.


Nu vet ni det :)

Av Linnea - 19 augusti 2009 10:54

Nu är det dags för lite shopping och jag måste köpa nya grejer till skolstarten också!


Ett litet problem, här sitter jag - i pyjamas och smutsigt hår. Aja, det blir goodbye datorn och hej dusch, frukost, fixa iordning mig och sen dra. Och jag ska bli klar innan tolv!


Tjohejs!

Av Linnea - 18 augusti 2009 23:00

Fyyyyy, jag som var så glad så jag skulle skriva ett superdupermegabra inlägg och sen när jag skulle bläddra ner och klicka på spara inlägget så lyckas jag med mina tjocka klumpiga äckliga fingrar trycka på alla möjliga knappar så att internet går bak en sida. Jag klickar framåt igen, och hela inlägget är borta!


Här var jag i min glad-o-meter nyss:

GLAD-X---------------------------------------------------------SUR


Nu är jag här:

GLAD----------------------------------------------X-------------SUR

Av Linnea - 18 augusti 2009 22:39

Glöm deppigheten sen tidigare, nu är mitt humör på topp!

  • Vinst mot Alvik med 2-1 idag. Grymt bra match!
  • Ledig i tre dagar från jobbet!
  • Shopping imorgon!
  • Sovmorgon imorgon!
  • Regnet försvann till kvällen!
  • Skola snart! (?) (Ska bli skoj att lära sig klippa :D)

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards