När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under augusti 2009

Av Linnea - 11 augusti 2009 11:32

Jag skulle vilja ha en sån där Tyd-din-dröm-bok bara för att. Skulle vara en rolig grej. Eller om ni har en så skulle ni kunna tyda mina drömmar åt mig. :)


Som inatt till exempel. Jag drömde om att jag badade i ett äventyrsbad i Boden (då det var sommar) och åkte sedan till någon slalombacke där (då det helt plötsligt blev vinter). Jag fick ett par miniskidor och var sur för mamma hade gett dom fula och små skidorna till mig. Helt plötsligt hade jag skaffat en pojkvän från Boden som åkte där med mig. Jag visade honom värsta volten rätt ner i snön. Vi blev sura på varandra och han stack hem och jag gick och knallade på stan (sommar igen). Jag gick vilse i ett litet köpcenter, men till slut kom han och hämtade mig. I bilen fanns hans pappa och två bröder. Senare åkte jag och familjen tillbak till Boden, fast då hade det blivit nå gammalt ställe. Vi försökte parkera i ett parkeringshus av sten, men det var svinmånga bilar som stod huller om buller och man kom knappt ut utan att krocka i något.

Sen var vi på nån sorts skola. Typ långt bort, så man kunde bo där. Jag, han, min syster, en klasskamrat som jag knappt umgicks med under högstadiet och nån random person lekte jaga bland korridorerna. Fast det var nån ful jaga med konstiga regler. Därefter gick jag och min pojkvän till nån random stor stuga i området där skolan var och brände ner det. Eller egentligen var det inte vi, utan nåt jättefult stort troll. (Typ trollet från harry potter). Vi sprang bort där ifrån och gömde oss bakom en annan stuga när vi såg rektorn komma dit. Sen gick dom där ifrån och började leda den skyldige. Då vaknade trollet och typ började jaga alla på skolan.


Sen ringde telefonen och det var mamma som undrade om jag hade stigit upp. Klockan var elva. Fyyyy, då fick jag inte veta slutet D:


Hahahhaha, någon som kan tyda denna dröm åt mig? :D

Av Linnea - 10 augusti 2009 23:44

Nej, nu ska jag sova. Och dessutom ta en feting sovmorgon imorgon. Så våga väcka mig!


Gonatt

Av Linnea - 10 augusti 2009 23:04

Det har hänt mycket nu under de senaste avsnitten av Prison Break. Säkert för att de vill få med allt nu innan det lider mot sitt slut.


Michael fick ju inte dö :((((((((

Av Linnea - 10 augusti 2009 22:32

I fullsatt bil, på väg till fotbollsmatch, så stannade vi i en korsning och framför oss ser vi en bil med två små barn som står upp där bak och inte har något bilbälte eller något. Mamma nämner något om att det är farligt och pappa nämner något om feta böter.

Pappa: Den där är lastbilsreggad, men de har tagit bort gallret.

Mamma: Jaså, hur kan du veta det? Jag ser inge galler.


hahaha, snacka om att vi asgarvade då. Men som sagt, dålig humor är ju jag med en enkel beskrivning. :D

Av Linnea - 8 augusti 2009 18:26

Nu ska jag återigen dra mig tillbaka i biomörkret med en stor popcorn i ena handen och en coca cola i den andra. Nästan... Eller jag önskar i alla fall att jag kunnat göra det. Byt ut biomörkret till vardagsrummet, popcornen till mobilen och colan till en Prison Break säsong 2 box så får du det jag ska göra resten av kvällen. Ganska mysigt ändå.


Kan dock inte klås av det jag först nämnde, men ändå. Myyys.

Av Linnea - 8 augusti 2009 17:44

Jag har upptäckt att dom andra på jobbet (dvs mina arbetskamrater) också har väldigt dålig humor. I alla fall två av dom.


På lunchen satt vi och snackade om lite dittan och dattan. Vi tittade ut ur inglasningen och såg en man med en hund.

- Får man ha hundar här inne?

- Tydligen. Jo det får man nog.

- Får man ha det på flygplanen då?

- Ja, de kanske har någon speciell avdelning. Dom kan ju inte vara i bagageutrymmet, det är ju kallt.


Konversationen såg väl ut att börja bra, men eftersom vi jobbat länge de senaste dagarna så var vi nog lite trötta vid det här läget så samtalet spårade ut. Det resulterade i mycket skratt och ett udda samtal.


Slutet av samtalet:

- Inga människor ombord på flyget heller. Neandertalare får vara piloter!

- Ja, och flygvärdinnorna är såna där smågrejer i Ronja Rövardotter.

- JAAA, rumpnissar!

- Och flyget är gjort av en uppstoppade jättedinosaurefågel och så sorterar man olika djur i storleksordning i planet. Hästar, hundar, akvariefiskar osv.

- Och så en elefant i mitten som balanserar upp det hela!


Hahahha, här är en del av vår otroligt dåliga humor och hur ett helt enkelt samtal plötsligt kan avslutas som det gjordes. :D

Av Linnea - 8 augusti 2009 17:31

Puh, man börjar känna i benen och fötterna att man stått upp i åtta timmar varje dag på jobbet. Så nu när jag kom hem satt jag mig så klart direkt ner vid datorn. Ska sitta här ett tag till och sen blir det att masa sig till teven och se ett par avsnitt av Prison Break. Middag ska man ju också äta idag så då går man och sätter sig vid bordet och äter grillat. Jag ska då absolut inte gå nå onödiga steg idag inte! Det här är ju tredje dagen av många fler. Jobbar två till innan det blir lov i två dagar. Har match på måndag så jag hoppas då verkligen att jag inte blir för trött så jag inte orkar spela. :o


Idag på jobbet har man fått göra ett par mackor, sisådär fem-sexhundra. Därefter var det bara att börja lasta på mat i olika lådor, och det blev väl lätt över hundra lådor. Mja, det är väl ungefär vad jag gjort idag. Tjohejs!

Av Linnea - 7 augusti 2009 20:21

Frukost - mackor, Mellanmål - macka, Lunch - nachotallrik, Middag - Macka, Kvällsmål - Macka.


Jag känner att mina matintag under dagen är väldigt varierande. Om jag inte äter en ostmacka får det bli en köttbullemacka. Jag tror närmare bestämt att jag har ätit alla möjliga mackor som finns under dessa två dagar. Dels beror det på att jag jobbar hela dagen på ett café, så mackor är väldigt bekvämt att äta då eftersom det finns där.


Men imorgon ska jag äta riktiga middag och kanske gröt eller flingor till kvällsmål. Inga mer mackor! :D

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards