När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under mars 2010

Av Linnea - 24 mars 2010 18:03

Idag vill jag kreativa till det lite med en dagens musiktips istället för att bara skriva någon låt jag tycker är bra. Detta är dessutom ett svenskt band! Dagens musiktips är deras album som kom ut 2009, Age of Hysteria. Dagens musiktips är hela det albumet, men mina favoritlåtar för stunden är Shallow Beautiful People, Summer, Age Of Hysteria och Class Of 2000. Så om ni inte orkar lyssna på hela albumet, lyssna på någon av de tre låtarna jag nämnde. Bandet jag snackar om är så klart Neverstore!

Av Linnea - 24 mars 2010 08:38

  • Jag har hittat mina älskade converse som varit borta en längre tid. Eller ja, pappa hittade dom, men i alla fall! <3
  • Det har varit soligt och fint i tre dagar.
  • Jag har använt skinnpajen de två senaste dagarna.
  • Imorgon är det Egen Hårvård.
  • Det är snart påsklov!

WIHOOO :DDDDDD

Våren/sommaren gör en verkligen glad :D

Av Linnea - 22 mars 2010 16:16

Jag är inne här när jag egentligen inte borde det. Har ju träning om 45 minuter. Dessutom tar det cirka 30 minuter att åka dit. Plus några minuter till eftersom vi ska hämta upp två personer. Så ja, gotta go. Ciao!

Av Linnea - 22 mars 2010 08:27

Endast minus 3,3 ute. Strålande sol och blå himmel. Skinnpajen ska på idag. Fullkomligt utvilad. Adam Lambert strömmar ut ur högtalarna.

Av Linnea - 21 mars 2010 22:34

Snart är det en ny vecka med nya tag. Ser framemot veckan. En sån där härlig vanlig skolvecka innan det smått börjar närma sig påsklov (torsdagen veckan efter det).


Detta ser jag framemot:

  • Egen hårvård i skolan på torsdag! (Vi får fixa våra hår hur vi vill. Klippa, färga, slinga osv).
  • Idrottslektionen och arl-lektionen är inställd till veckan.
  • Vi slutar tolv på fredag! (Vanligtvis brukar vi sluta tjugo i tre).
  • Jag är frisk! (Förra veckan låg jag hemma tre dar)
  • Sommartiden börjar på söndag (Wiho, snart sommar!)
  • Match i helgen. (Sånt är alltid skoj :D)
  • Klippa mormor
  • Gå på bio med ett par kompisar. (Det blir Remember me!)
  • Träna träna träna (Beach -10 här kommer jag! 8])

Sen finns det ju lite negativa saker med veckan. Som att vi har tråkig läxa tills imorgon, stor redovisning på tisdag (som jag inte börjat träna till :S), idrottsläxa, en bok som vi måste ha läst klart (som jag läst en tredjedel av :S) och att jag kommer få lite sömn eftersom jag vill få så mycket gjort och då kan jag lätt bli grinig på morgonen. Men ja, detta är ju ingenting jämfört med det positiva med veckan. Så se allt från den glada sidan! :D

Av Linnea - 21 mars 2010 15:46

Och ja, Neverstore var på besök dag. På mitt jobb alltså. Dom hade ju vägarna förbi, hehe. Det är bra att jobba där jag jobbar. Då kan man ibland ha tur att se lite kändare människor som gör det roligare att jobba. Haha :D

Av Linnea - 21 mars 2010 15:37

Idag var en trevlig dag. Neverstore var nämligen på besök! Även fast det bara var en kort stund så var det trevligt. Dom hade ju tid att sätta sig i soffan och ta en fika och bara slappa. Sen skulle de flyga iväg. Och jag fick som sagt något extra roligt att kolla på medan jag bredde mina mackor. Trevligt trevligt! :)

Av Linnea - 20 mars 2010 17:43

Vinterdepressionen är snart över märker jag. Och bloggen likaså. Eller nja, bloggen avtar bara. Dåliga tider gör att man bloggar bättre har jag märkt. Jag har då varit en bättre bloggare under de mörka månaderna november, december och januari än vad jag är nu. Hälften så många inlägg, hälften så många läsare. Eller typ en hundradel så många läsare nu. Aja, who cares. Det är vår snart och jag blir bara gladare och gladare ju närmare vi går mot sommaren.


För jag har kommit på att det faktiskt är svårt att hålla bloggen igång när man är jag. Först går man i skola fem dagar i veckan, sedan tränar man fyra dagar i veckan plus en match en dag i veckan (det har varit mer träningar/matcher men vintersporten är över så nu är det bara fotbollen kvar), jag måste hinna med alla läxor. Okej, vi har inte många, men de få läxor jag har. Sedan ska man hinna med att umgås med vänner. Kanske ta en shoppingrunda eller fika med de. Och sen får jag inte glömma att jag jobbar extra på ett café då och då. Och så nu när våren har börjat komma måste jag ju även passa på att vara ute extra mycket.


Så ja, det är inte så konstigt att jag knappt har tid till att blogga, fast jag bloggar i alla fall, haha. Men nu när våren är kommen kommer jag blogga ännu mindre. Eller jag ska inte säga något, jag kanske börjar blogga mer när jag är gladare. Men mest troligt inte, för när jag är glad har jag lättare för att tacka ja till en massa saker och då har jag ju inte tid till datorn när jag ska vara ute och ränna hela tiden. Så ja, mer vårkänsla och mindre vinterdepression tack! Och även om vårkänslan frambringar mindre bloggskrivande än vinterdepressionen så väljer jag ändå det. För vad är egentligen en blogg mot den härliga underbara varma solen.


Fast vi kan inte börja snacka vårkänsla riktigt riktigt än... Idag och igårkväll snöade det som tusan! Fast imorgon har dom lovet strålande sol! Attans att jag jobbar till halv fem. :/ Aja, hoppas på mer sol till veckan! :D Haha, och jävlar vad långt inlägget blev. Man kanske inte blir en så sämre bloggare trots allt. Nu har jag nästan mer att skriva om. Både tankar och händelser. För våren är på väg!

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards