När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under mars 2010

Av Linnea - 16 mars 2010 18:20

Mamma kommer hem från sin rundvandring på stan. Hon har tänkt på mig och kommer hem med en BJ i min favoritsmak. Dessutom har hon hyrt min favoritrulle så jag har något att titta på. Som om det var nog, det går dessutom en superbra film på tv ikväll också, så jag slappar framför filmer resten av kvällen - med bj-glassen i ett stadigt grepp i handen så klart.


Men nej, hon har förmodligen inte alls tänkt på mig och köpt hem någon BJ eller hyrt film. Hon tycker att de filmer vi har hemma duger. Ja, dom som jag har sett sjuttioelva gånger. Och det är verkligen ingen perfekt tv-kväll. Tisdag. Jag gillar inget som går på tisdagar. Följer knappt några program nå mer. Prison Break var det enda vettiga att följa <3 Nu ser jag bara de filmer som visas på helgerna om jag har tid.


Puss!

Av Linnea - 16 mars 2010 17:28

Det känns som om jag sett filmerna i min hylla flera gånger om. Det är med andra ord dags för en bunt med nya filmer. Så kom med tips. Vilka är dina favoritfilmer? Ska nog hyra ett par till helgen och under lovet kommer det säkert bli lite filmkvällsmys då och då, så det kan vara bra att ha ett par filmtips så man slipper stå i hyrbutiken i timmar. :D

Av Linnea - 15 mars 2010 20:49

Förra inlägget var mer för mig själv. Ville skriva ut mig om hur äckligt det var. För då kanske jag skulle må lite bättre. Det återstår att se. Om jag lyckas klara mig under kvällen. Men ja, det är inget ni behöver läsa, så skippa gärna förra inlägget.


Nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på en film. En barnfilm kanske. Det var längesen sist. Förut brukade jag alltid titta disneyfilmer när jag var sjuk, men nu har jag inte varit sjuk på länge, så det var ett tag sen sist. Men ja, vilken film ska man ta då. Man får gå och gräva i filmhyllan först. Ciao!

Av Linnea - 15 mars 2010 20:44

Att spy är typ det äckligaste som finns. Och min framtida vecka såg ju väldigt lovande ut. I torsdags insjuknade mamma i magsjuka och gjorde ni-vet-vad hela natten. Kunde knappt sova. Någon dag därefter låg pappa utslagen. Och ja, jag kunde ju nästan ana vad som skulle hända mig. Tur att jag fick spela innebandymatchen i lördags och fotbollsmatchen i söndags innan jag insjuknade. För det är idag som jag mått illa hela dagen. Jag kom hem från skolan, valde att skippa träningen och ja, nu ligger jag här med en röd hink bredvid sängen. Inte skoj!


Nu ska jag försöka friskna till. Men hur påskyndar man tillfrisknandet av magsjuka? Usch, jag blir spyfärdig bara jag tänker på magsjuka. Hatar verkligen att spy! Klarar inte av det. Usch. Usch. Usch.

Av Linnea - 15 mars 2010 08:16

Finns det någon värre dryck än juice med fruktkött i? Man hör ju bara hur äckligt det låter. Fruktkött.


Och inte var det roligt när mina päron hade köpt hem det. Jag har smakat det en gång, men aldrig mer! Det enda man känner är de där klumparna/bitarna. Man kan inte koncentrera sig på drycken på grund av att den innehållar fruktkött.


Nä, tur att hon har köpt hem multivitamindryck nu. Helt ren, utan fruktkött. Mumsfilibaba!

Av Linnea - 14 mars 2010 22:59

Idag har vi haft årets första match, UTE! Och jag tror faktiskt det är den jobbigaste matchen jag har varit med om under mina fotbollsår. Det var cirka femton minusgrader och jag det kändes som om jag skulle förfrysa min käke, armar, fingrar, ben, fötter, tår, ja allt som går att förfrysa. Och värst var det i halvlekspausen, då man gick in i värmen för att sedan gå ut i kylan igen. Då blev det ju kallare än vad det var innan!


Själva matchen gick bra, trots den svårspelade planen/bollen. Vi vann med 4-1 och vi gjorde alla målen. Haha, ni skulle sett självmålet. En back passade som vanligt tillbaka till målisen. Allt såg helt lugnt ut, tills bollen plötsligt snabbt for förbi målisen och sakta men säkert rullade in i mål. Lite otur där, vi hade kunnat hålla nollan. Plus tryckt dit ett par till mål. Vi missade ganska många fina lägen också. Men i överlag så var allt bra.


Nu, en långt varm dusch och en stor kopp varm choklad senare har jag sakta börjat tina upp. Gonatt!

Av Linnea - 14 mars 2010 22:53

Jag kom just på att imorgon är det en vecka sen vi fick en bok av vår svenskalärare. Jag har läst första sidan på den. Gr8! Fast som tur är får vi tre veckor på oss, men jag måste verkligen börja läsa den. Men problemet är att jag inte gillar att läsa böcker. Det tar så lång tid för mig att komma in i boken. Och dessutom har jag inte tid. Eller jag vill inte hitta tid för det i alla fall.


Boken är En komikers uppväxt av Jonas Gardell. Någon som läst den? Vad tyckte ni om den i så fall?

Av Linnea - 12 mars 2010 21:26

Fredagsmys, check!. Har laddat upp med Ben and Jerry och lite småsnacks. Om 4 minuter börjar filmen National Treasure på trean (eller vilken kanal det nu var). Ser att Nicolas Cage har huvudrollen, och han är ju en grym skådis enligt mig, så jag antar att filmen är sevärd. Så ja, det är väl vad jag ska göra resten av kvällen. När den filmen är slut ska jag packa, för imorgon ska jag stiga upp tidigt och åka iväg och spela lite innebandy.


Någon som har sett National Treasure? Vad tyckte ni om den? :)

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards