När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under april 2010

Av Linnea - 10 april 2010 18:39

  • Ett grönvittrandigt linne med knappar i mitten, 199:-, MQ
  • Ett armband med massa mörka kedjor, 99:-, MQ
  • En dvdbox med två filmer i, 199:-, Hemmakväll

Blev som sagt en stanrunda. Fick med mig hem ett fint vårigt linne och lite andra grejer. Var även på stan för cirka en vecka sen. Då fick jag med mig hem detta:

  • Skinnjacka, 299:-, H&M
  • Svarta tygskor, 129:-, H&M
  • Röda converse!!! <333 699:-, Nilsons

Jag blir på ett sådant shoppinghumör nu när det börjar bli vår och allt. Solen börjar skina oftare, asfalten börjar komma fram och jag blir bara så glad och shoppingsugen! Har faktiskt beställt två linnen, en väska och ett halsband från h&m som kom hem förra veckan. Sjukt lång väntetid, men snygga grejer iaf! :)

Av Linnea - 10 april 2010 18:07

Klockan är redan sex! Helt sjukt. Vars har dagen tagit vägen. Det började ju med att jag vakande vid elva tiden. Käkade frukost. Gjorde mig iordning. Vid ett for jag till stan. Fick med mig hem ett linne, ett armband, två filmer och två hyrfilmer. Totalt fyra timmar bara där. For till mormor och käkade, klippte hennes syster och bara var. For hem när jag var klar. Och nu är jag alltså hemma.


Ska bara slappa framför datorn ett tag till. Ikväll blir det att se hyrfilmen man hyrde tidigare idag. Någon Final Destination film. Den nyaste. Har en massa massa snacks som måste ätas upp också. Vilken osis. :)

Av Linnea - 9 april 2010 19:04

Bones på trean, NU. :D


Därefter blir det att värma hallonpaj i ugnen och sedan fika fika fika! Får se vad det bliir för film ikväll. Har inte så många bra hemma. Man kanske skulle åka och hyra några. Förslag?

Av Linnea - 9 april 2010 18:18

Något jag funderat över idag är hur folk säger till exempel erfarenhet. På olika reklamer och sådant säger de nästan alltid det med Ä-uttalet. Ääärfarenhet. Låter hur fult som helst i mina öron. Men jag tror det är ganska många som säger det annars. Men för mig är det och kommer alltid vara ERFARENHET, med EEEEE..


Hur säger ni det?

 

Och sen en sjuk grej jag kom på nu. Eller, den är inte sjuk, mest konstigt. Det är hur fult ordet stavas. Erfarenhet. Om ni tittar på det flera gånger så verkar det inte ens vara något ord. Helt konstigt. Haha, jag tror jag börjar bli trött!

Av Linnea - 9 april 2010 17:30

Det luktar mat. Mumsfilibaba. Om cirka 30 sekunder har jag hunnit springa ner till köket och börja ta för mig av maten som finns. Det blir gomiddag en fredagkväll som denna. Smörinbakad fläskfilé och klyftisar. Mums! Och i frysen ligger en hallonpaj och väntar. Myspys sen. Awesome fredagkväll!

Av Linnea - 8 april 2010 19:21

Över halva påsklovet har gått och jag känner att jag inte gjort så mycket som jag skulle velat göra. Festen, gomiddagar, filmkväll har varit lyckat. Men sen har jag mest jobbat, sovit, tråkat här. Inte bra!


Och jag känner att under de dagar som är kvar så kommer jag heller inte göra något vettigt. Skulle bli bio idag men det krånglade. Imorgon blir det jobba och sen tråka hemma. På lördag och söndag blir det match och det tar typ hela dagens krafter. Sen börjar skolan...


Och sen är det inge mer lov förrän skolavslutning. Helt sick, skolavslutning. Jag har gått ett år av tre. Hjälp!

Av Linnea - 7 april 2010 17:57

Nä nu ska jag säga gonatt bloggen!


Inte för att jag ska sova. Ska träna å sen ha filmmys. Men det känns som om jag varit aktiv här idag. Men tror ni det har hänt något roligare för det. Nä. Så imorgon tar jag en mindre bloggdag. Kanske ett inlägg eller två. Så får vi se om mitt liv/bloggen blir lite roligare efter det.


Gonatt!

Av Linnea - 7 april 2010 17:20

"Jag tycker det ser ut som om jag har dåligt IQ"

Japp! Där har ni mitt intryck av vad jag tycker när jag ser mig själv i mittbena. Självklart vill jag ju se lite smartare ut än så, så om ni undrar varför jag alltid kör med snebena så vet ni varför nu.

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards