När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under april 2010

Av Linnea - 5 april 2010 16:15

På tal om tidsinställda inlägg så såg jag hur långt fram man kunde välja att tidsinställa det. År 2015. Tänk om jag skriver något speciellt och så väljer jag att publicera det 2015. Vänta i fem hela år. Roligt om man glömmer bort det och sen så ploppar det upp. Nog för att jag inte tror att jag kommer ha kvar den här bloggen om fem år, men en rolig tanke.


Hur långt i förväg tycker ni att man kan tidsinställa ett inlägg?


Jag tycker några timmar är acceptabelt. Om man bara är hemma tidigt på morgonen så är det okej att tidsinställa några inlägg under dagen och sen kan man skriva mer när man är hemma på kvällen. Tycker inte det är så roligt att läsa en blogg som har tidsinställt inlägg några dar framöver...

Av Linnea - 5 april 2010 16:00

Något det har diskuterats om den senaste tiden är tidsinställda inlägg. Om det är helt okej med det eller om det känns som om man "fuskar". Vad tycker ni?


Själv tycker jag det är helt okej till en viss mängd och beroende på innehållet. Jag tycker inte det är okej att skriva till exempel "Nu sitter på flygplatsen och väntar på att flyget ska komma. Ska förmodligen ta en fika innan vi stiger på planet". Jag tycker inte det är okej när man skriver om vad man troligen gör just då. Okej med dagens outfit bild som kan ploppa upp mitt under dagen fast man tog den imorse. Och sen kanske lite vill-ha inlägg eller bilder på något. Bara det inte går överstyr och man använder sig av tidsinställda inlägg. Och sen kan man gärna skriva ut om det är tidsinställt, så läsarna vet.


Och just idag kom jag på att jag själv kan tidsinställa inlägg. Blogg.se kan ju inte det, och av någon konstig anledning så har jag trott att bloggplatsen.se inte heller har kunnat göra det. Men så för fem minuter sedan läste jag en blogg på bloggplatsen.se där det stod att det var ett tidsinställt inlägg. Så nu testar jag alltså att göra ett tidsinställt inlägg! Skriver detta 15.35, men ska låta det publiceras 15.50 Hoppas det funkar! Ciao :)

Av Linnea - 5 april 2010 15:02

Dagen har spenderats på jobbet sen kvart i åtta imorse. Det gick väldigt snabbt. Har en dag kvar att jobba och sen får jag påsklov! Härligt :D Nu ska jag gå och steka mig några snitzlar och värma gratängen från i helgen och så ska jag käka middag. Där efter blir det att åka till fotbollsplanen för att sparka lite boll. Sen ska man slappa och sova och så blir det att stiga upp tidigt igen för den sista jobbdagen. Ciao!

Av Linnea - 4 april 2010 17:58

Eftersom det varit så härligt vårväder idag och eftersom jag är på ett strålande humör så tänker jag passa på att göra någon form av dagens låttips anpassad för humör och väder. Enjoy!


  • All the right moves - OneRepublic
  • Fireflies - Owl Ciy
  • Kids - MGMT
  • In my head - Jason Derulo
Av Linnea - 4 april 2010 17:48

Idag har det varit härligt väder. Strålande sol, klarblåhimmel och flera flera plusgrader. Det har firats med skinnpajen på och en trevlig långprommis med doggen tillsammans med min lillasyster. Imorgon och dagen därpå har de inte lovat lika bra väder. Tur att jag jobbar då. Och sicken tur att jag fick ledigt idag när det är så fint väder. GR8! Jag älskar livet nu....

Av Linnea - 3 april 2010 21:51

Igår hyrde vi ju några filmer som vi kan se de kommande kvällarna. Kvällens film blev District 9, en sci-fi från 2009. Den var lite speciellt. Brukar gilla såna här typer av filmer, men grejer som drar ner betyget rejält är när den ser ut som hemmafilmad eller som i detta läge - att den ser ut som en dokumentär. Med fimintervjuklipp med titt som tätt. Jag tappar själva filmkänslan och det är inte alls lika roligt att se den. Film ska vara film! Aja, själva handlingen var ju bra och så. Men slutet! Vill veta mer :D Vad dom gjorde sen. Det luktar uppföljare i alla fall. 3 av 5 stjärnor får den av mig. :)

Av Linnea - 3 april 2010 14:37

Igår när jag var på hemmakväll såg jag The final break stå där i hyllorna. Kom på att jag länge suktat efter den så jag passade på att köpa den igår. Och ja, nu har jag kommit hem från jobbet och jag har precis satt på den. De sista nittio minuterna i prison break. De ska njutas till fullo!

Av Linnea - 2 april 2010 15:30

Jag minns när jag cirka 10 bast. Då brukade vi åka iväg till H med husvagnen under hela påsklovet. Det var första tripen med husvagnen för året och där borta åkte vi skidor och skoter dagarna långa. När man for var det ganska kallt och snö på marken. När man kom hem så satt man med näsan upptryckt i bilrutan och kollade ut på marken. Asfalt. Snacka om glad man blev.


Det är typ mitt finaste minne från förr som har hänt under påsken. Och det är så jag har lärt mig att under påsk ska det bli vår. Om snön håller på att smälta innan så är det bara fejk, för dagen efter kommer det bara att snöa på ännu mer. Men idag, första dagen på lovet, är det över sex plusgrader, strålande sol, en massa slask och väldigt härligt! Jag hoppas att asfalten kommer fram under påsk i år igen. :)

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards