När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under december 2009

Av Linnea - 22 december 2009 11:38

Nu ska jag dra till stan för att ta en fika med Kicki. Blir en massa skvaller och annat skoj. Därefter blir det en sväng på stan för lite shopping. Självklart lite julklappar men även lite andra läckerheter - som lite julklappar till mig själv. Hehe :) Ciao!

Av Linnea - 22 december 2009 11:14

Hur kul är det att vara sjuk på julafton? Det vet jag faktiskt inte. Har aldrig varit sjuk på julafton eller nyår. Däremot har jag varit det på min födelsedag några dagar senare, och det var inte kul.


Men idag (eller egentligen igår kväll) så började jag känna av min hals lite. Och igårkväll hade jag huvudvärk. Snälla, jag vill inte bli sjuk nu! Det passar verkligen inte. Jag ska faktiskt jobba massor under lovet också. Piss också! :o


Kanske är svinis som håller på bryta ut? Nä, det tror jag inte. :)

Av Linnea - 21 december 2009 17:33

Borde inte dom som bokar träningstiderna i ett lag ta hänsyn till de lite yngre spelarna som behöver minst 9 timmars sömn per natt för att klara av dagarna?  - i detta fall jag.


Ikväll har jag till exempel träning halv tio till elva. Halv tio börjar alltså träningen! Då brukar jag ha nattkläder på och sitta framför teven framför en bra film som börjat klockan nio. Sen direkt efter filmen - vid elva - brukar jag gå och lägga mig direkt. Har gjort mig nattfärdig och ätit i alla dessa tusen reklampauser så det går snabbt att gå och lägga sig. Men nä, nu har jag träning till elva istället. Det tar en kvart hem. Då måste jag käka kvällsmål, duscha, varva ner osv. Så då är jag uppe till efter tolv. Och så ska man upp innan sju dagen efter.


Nej, de borde verkligen ta hänsyn till min unga ålder!


Och imorgon har man träning till tio. Och så jobbar jag på onsdagen, så jag måste snabbt i säng och sen upp och jobba hela dagen. Det borde dom också tänka på. Och dessutom är det konditionstest på träningen imorgon, vilket innebär mycket spring och lite vila. Inte bra alltså!

Av Linnea - 21 december 2009 13:45

Hissar lite snabbt innan jag går iväg och köper mina sista julklappar :)



Jag hissar:

  • Jullovet är här!
  • Snöstorm precis innan jul
  • Klapparna är snart avklarade
  • Sovmornar
  • Julgranen är uppe
  • Det börjar bli lite ljusar ute

Alla hissar har nästan med julen att göra, men det är bara för att jag blir så glad av julen. Blir inte ni det?


Av Linnea - 21 december 2009 13:00

Nu har man äntligen jullov! Gud så skönt det känns. Och de två betygen som man fått veta den här terminen har verkligen var bra betyg också. :) Nu ska man bara slappa. Eller, jag ska nog bara slappa halva jullovet. Jobbar ju ganska mycket. Men det känns ändå som lov! :D HÄRLIGT!

Av Linnea - 20 december 2009 23:47

Filmen next gick på kanal 4 idag. Har inte sett den tidigare, men jag fastnade för den direkt från början. Det är verkligen min typ av film. Rekommenderar den till er! Dock gillade jag inte slutet. Jag gillar inte sånadär öppna slut när man måste tänka själv. Slutet ska vara klart och tydligt. Haha, jag får men av svenskalektionerna. Vi håller på att prata om olika inledningar, avhandling och slut i böcker och filmer. Men nu ska jag sova. Gonatt!

Av Linnea - 20 december 2009 17:10

Idag när allt storstädande var slut så hämtade vi granen i allt bråte på loftet. Vi satte upp den och pyntade den. Riktigt mysigt har det blivit i vardagsrummet nu. :)


Och på tal om julgranar. Det ska vara en plast! Gärna en sån där fet och ganska kort gran med täta och tjocka barr. Inte en sån där som mormor och morfar har. Lång, smal, glest mellan grenarna osv. Det finns ju flera fördelar. De luktar inte heller! En riktig gran stinker ju. Och tänk vad mycket granar man sparar. Plastgranen kan man ha i flera år. Så jag tycker alla ska köra på plastgranar! Fast inte såna där nya moderna granar i vitt, svart eller rött. Nej, en klassisk gran med silvrigt glitter och röda pumlor! Håller ni inte med mig? Eller vad vill ni ha för gran?

Av Linnea - 20 december 2009 13:48

Ända sen klockan elva idag så har jag julstädat. Hela hallen är rensad, dammsugen och iordning. Nu de senaste timmarna har jag ägnat åt att rensa och plocka undan saker i mitt rum. Nu ser det finare ut. Dock återstår dammsugningen och dammtorkningen, men min mage börjar kurra så det är dags för lunch. Och självklart har man tänt det fjärde ljuset idag. Shit, JUL SNART! :o :)

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards