När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under februari 2011

Av Linnea - 13 februari 2011 17:39

Jag antar att det inte bara är jag som varit med om detta. Man är själv och gör en grej i lugnans ro och bara står och filosoferar lite för sig själv. Någon ropar ursäkta eller säger något och man hoppar till som en tok. Dessutom jobbar jag på ett cafe/resturang, så jag borde ju förvänta sig att folk kan komma och gå (dock var det stängt nu, men brukar komma folk och fråga lite saker ändå).  Och detta har hänt mig TVÅ gånger på TVÅ dagar. Inte okej alltså, haha.


Jag står och datummärker mackor på jobbet. Själva cafét/resturangen är stängd (står i köket), så tror att jag är helt själv. Men icke!

Någon: Ursäkta!
Jag hoppar till och tittar pinsamt upp mot kunden och lysnsnar på vad den vill säga. När den går flinar jag lite fult för mig själv för att jag inser hur roligt det måste ha sett ut.

Det där hände igår. Sen kan man säga att jag gjorde en repris på det idag. Så jävla fult. Jag dör.

Av Linnea - 13 februari 2011 17:24

När jag träffar nya människor brukar jag ha en låt som tillhör dom. Oftast brukar det vara en låt som jag "upptäckt" eller hört på för första gången när jag varit med dom. Att dom visat mig låten. Så varje gång jag lyssnar på låten så tänker jag på personen. Rätt så fint faktiskt.


Men nu till det jag ville berätta. Min förra kille spelade upp en låt med taio cruz som jag tyckte lät bra. Så då blev det hans låt. Fast det kanske inte var så smart. Jag kanske skulle tänkt till lite innan. För texten var så här:


If you fall for me
I'm not easy to please
I'm might tear you apart
Told you from the start, baby, from the start


I'm only gonna break break your break break your heart
I'm only gonna break break your break break your heart
I'm only gonna break break your break break your heart
I'm only gonna break break your break break your heart


Jag borde kanske fattat något, hehe. Fast jag har dock en till, lite mer rockig låt som jag associerar (haha, stavningen?) med honom. Och till min nuvarande kille har jag en låt, som jag hörde första gången när jag var hos honom. Den texten var faktiskt lite finare.


Like the brightest star you shine through. Ashley, baby, you make me
feel so alive.
I've got purpose once again.
Yeah, yeah.
Ashley, baby, you make me feel so alive.
I've got purpose once again.
Yeah, yeah.
(I've got purpose once again.)


Så nu vet ni lite om mina låt-associationer. Kanske en liten "det här visste du inte om mig.."-inlägg. Visst har man lite konstiga idéer ibland?

Av Linnea - 12 februari 2011 16:53

De två senaste helgerna har jag nästan känt mig som en variant av någon svensk hollywoodfru. Eller bara en helt normal person med överdrivet mycket pengar, så man bara kan käka ute varje dag. Och på dyra resturanger. Fett chill det hade varit att vara ekonomisk oberoende. Jag hade inte bangat.

Det jag ville komma till är att förra helgen så var jag på allstar med C och på lördagen for vi på ett annat uteställe och åt/drack. Och nu ikväll blir det allstar igen. Smarrig buffé och grymt sällskap står på schemat.

Ja, nu börjar ni fundera om det inte är så att jag håller på bli lite rikare än vanligt. Men icke. Sanningen är att både jag och min plånbok grät floder i fredags när jag skulle betala ett x antal hundralappar för den trevliga kvällen. Fast sen har vi två mått underbart. För i lördags blev jag bjuden pga att jag fyllt år och ikväll blir jag bjuden igen. Fett chill.


Nä nu ska jag fixa mig. Ciao!

Av Linnea - 12 februari 2011 16:48

Idag när jag skulle skicka i väg en kommentar om vädret så skrev jag något i stil med: "Ja, här har solen också lyst hela dagen. Den har varit på ett strålande humör"

Det går några sekunder medan jag läser sista meningen igen.

Jag: "Strålande humör...",
Det går några tiondels sekunder till.
Jag: Hahahahahahahahh

Av Linnea - 11 februari 2011 15:35

Nä, nu ska jag inte sitta här och lata mig. Måste ju få någonting gjort.


Och med det menar jag så klart att logga ut från bloggen, så jag kan klicka upp nya sidor att vara på. Vore så tråkigt om jag inte hann med det alltså.

Av Linnea - 11 februari 2011 15:30

Varje gång jag har suttit vid datorn så har den jädra teoriboken legat så fint och prydligt där bredvid. Jag har öppnat den väldigt många gånger under den senaste månaden. Eller mest de senaste veckorna...


..men nu äntligen kan jag ta bort den från skrivbordet. Jag ska öppna byrålådan och kasta den så långt in så den börjar damma och inte öppna den på jag vet inte hur länge. Känns otroligt skönt.


Äntligen.

Av Linnea - 11 februari 2011 15:16

Jag känner att vi verkligen lever in i fredagskänslan idag. Köttbullar och makaroner till middag klockan tre. En riktigt mysig och härlig fredag det.

Av Linnea - 11 februari 2011 15:09

Det är alltid samma varje gång. Pass, körkort, id-kort m.m Man kan omöjligt bli bra på dem! Det måste vara den förbannade vinkeln och det stela uttrycket. Hur mycket man än skulle fixa sig så blir man aldrig bra. Och det är just de här korten som är så viktiga. De ska man visa lite titt som tätt. Och man ser ju knappt ut som sig själv. Det är samma med klassfoton, men de är lite mer chill och bättre.


Eller har du blivit bra på ett sånt kort någongång?

Och ja, jag var till trafikverket och tog bilden till mitt körkort idag. Så himla fult så det är inte sant. Vill inte ens titta på det, och ännu mindre visa det till någon annan. Haha!

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards