När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under februari 2010

Av Linnea - 11 februari 2010 21:33

Detta är en underbar lista:

  • Jag går skola 09.45-12.15 imorgon.
    Det vill säga en ARL-lektion plus ett matteprov.
  • Det är helg imorgon!
  • Det blir mest troligt filmkväll med V fredag eller lördag.
  • Match på söndag!
  • Alla Hjärtans Dag på söndag.
  • Jag älskar mig själv just nu.

Okej, den sista kan man stryka. Och plus att jag inte nämnde en alldeles icke underbar sak. Jag har ARL läxa tills imorgon och det är en ganska stor läxa och har jag börjat på den? Nej, så klart inte! Och det är första timmen, så jag kan inte göra den på lunchen. Får helt enkelt ta itu med den senare ikväll. Aja, men förutom det så är allt alldeles underbart just nu! Jag får ta vara på det. :)

V.O

Av Linnea - 11 februari 2010 17:00

Idag har jag sett mig själv så som jag skulle tänka mig att se ut om 50 år eller så. Inte snyggt! Vattenondulering kallas det. Passar inte på mitt nutida jag, men jag såg nästan ut som en snäll 60-70-åring. HAHA

Av Linnea - 10 februari 2010 21:50

Idag på lunchen snackade vi om att jag och E slingat håret. Dom ville se mitt, men eftersom det var skitigt hade jag en mössa på och ville inte visa. Då försökte dom ta av mig den och jag stretade emot och försökte sätta på mig lurvluvan istället. Dom börjar garva.


Då säger P:
"Det är inte ditt hår som är fult...

...det är du!"

 

Hahahahaha, tack P, tack!


Och nej, det spelar ingen roll att hon menar mitt beteende, hon formulerade det bara lite roligt. Och det försvarar hon sig med att säga: "Men vadå, jag tyckte jag sa det bra...".


HAHA :D


WOW

Av Linnea - 9 februari 2010 22:41

Jag är ganska stolt över mig själv idag. Detta har jag hunnit med:

  • Skola 8.15-16.00
  • Visa Ellen my crib
  • Få mitt hår slingat
  • Slinga Ellens hår
  • Tränat
  • Suttit här

Jag har haft så fullt upp så det inte hunnit bli någon tid med min käresta (minipcn). Eller ja, jag har ju umgåtts med den sista timmen här nu, men ska strax stänga av den och gå och lägga mig. Riktigt bra dag! Fast jag hade ju kunnat klämma in något pluggande. Det måste jag tänkte på tills nästa gång. Så slipper jag göra det nu istället. Det känns inte så lockande. Gonatt!

Av Linnea - 9 februari 2010 22:32

Detta kloka sas idag på mattelektionen, precis före lunch.


Matteuppgiften:

Lisa har köpt en grafritande räknare.


Ellen läser:

Lisa har köpt gratinerade räkor.

Jag säger:
Ska det inte vara friterade?

 

Det behövs nästan inte nämnas att i var vrålhungriga och väldigt trötta.

Av Linnea - 8 februari 2010 21:02

För en timma sedan såg jag på Outsiders. Veckans program handlade om folk som var el-allergiker. Helt sick! Jag förstår inte vilket liv man måste ha då. Och dessutom får det en att tänka på hur mycket elektronik vi faktiskt har i dagens samhälle. Nog skulle jag kunna leva med lite mindre. Men ja, allergisk för elektronik, jag skulle inte ens kunna tänka mig ett liv så!

Av Linnea - 8 februari 2010 08:42

Om ni ska städa - gör då en spelningslista på spotify med härliga glada låtar som man kan sjunga och städa till samtidigt. Jag kan garantera er att det går snabbare att städa då, och det känns inte alls lika tråkigt som tidigare. Och tänk på att byta låtar sen när dom börjar bli tjatiga. :)

Av Linnea - 7 februari 2010 20:18

På söndagkvällar har man oftast ingenting att göra. Ja, men då finns Blåsningen klockan åtta på tv3. Riktigt underhållande! Det är första gången jag ser det, men jag ska definitivt fortsätta att se det.

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards