När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under november 2009

Av Linnea - 27 november 2009 14:51

Eftersom det var otroligt längesen jag läste Om jag kunde drömma så bestämde jag tidigare i veckan att jag skulle börja läsa den igen. Väldigt bra bok! Mycket bättre än filmen. I filmen är det ju bara Bella tittar på Edward och tvärt om och inget händer osv. Ok, i slutet är det lite bättre - men filmen är långt ifrån bra. I tvåans film är det mer lika som i boken, och då blir den ju automatiskt bättre. Så tvåans film är bättre en ettan! Fast jag måste då säga att ettans bok är snäppet bättre än tvåan. Aja, trean och fyran är ju också underbara. Alla är helt klart värda att läsas tusen gånger om. Och ja, nu på lektionstid, på rasterna, hemma och på alla möjliga ställen har jag läst, så jag har hunnit komma en bit nu. Direkt när den är slut ska jag börja på tvåan. Hade tänkt läsa igenom alla böckerna nu. Då har man någonting roligt att göra under dessa tråkiga höstkväller och eftermiddagar. Så mitt tips till er är att hitta en eller flera bra böcker så får ni se att den mörka och tråkiga tiden går mycket snabbare än man tror. :)

Av Linnea - 27 november 2009 12:15

Äntligen fredag och jag har redan slutat skolan för dagen! Hade ingen matte och vi flyttade fram nk'n så vi slutade elva istället. Mycket skönt! Dock har jag ingen fredagskänsla i kroppen. Det enda jag tänker på är att jag inte får någon sovmorgon under lördag och söndag eftersom jag ska jobba. Men jag vill ju ha pengar. Men samtidigt vill jag bara ligga ner och sova bort hela förmiddagarna. Fast extrapengar är alltid bra att ha. Och sova middag är omöjligt, samt gå och lägga sig tidigt. Så jag får helt enkelt fortsätta vara en död fisk under helgen. Idag höll jag dessutom på att somna i bussen och under lektionerna, så trött som jag var. Vill verkligen bara sova ut nu. Solen och snön kan komma - då blir man ju lite piggare. Och sen skulle jag vilja ha en extra lång helg, då jag inte gör något annat än sover, äter, sover, sitter vid datorn, äter, sover och sover lite till. Skönt det hade varit! :D

Av Linnea - 26 november 2009 20:42

Just nu känns det som att jag är en död fisk.

Min kropp har just genomgått en otroligt jobbig fys.

Pricken över i'et är att jag hade en relativt jobbig fys igår och träningsvärk idag.

Kommer vara helt död imorgon på skolan, och även under jobbet - för jag ska nämligen jobba lördag söndag.


Men som sagt, detta var ingen deppblogg - för hur underbar är inte känslan av att man gett allt och är totalt slut? Jag älskar då den. :D Dessutom ska jag vile med träningarna under helgen och nu direkt efter träningen unnade jag mig själv lite hallonpaj och massor med vaniljsås! Och om en kvart börjar Criminal Minds. Efter det blir det att läsa lite och sen sova. Great! :D

Av Linnea - 26 november 2009 17:08

Idag på den allra första kundmottagningen vi haft så permanentade jag en kund. Det gick faktiskt bra och jag rullade snabbare än jag trodde. Visserligen tog den andra delen av permanentningen lite längre tid, men jag hann ändå klart först av alla så då kunde jag fara ut och käka istället för att äta i matsalen. Det var i alla fall väldigt roligt och nästa kundmottagningen så ska jag klippa och tona en kund och kanske lägga i lite folieslingor. Vi får se. :)

Av Linnea - 25 november 2009 16:32

Nu ska jag börja göra mig iordning för träning. Det blir antingen boxning eller aerobicx. Mest troligt det förstnämnda. Sen har jag ett mål för dagen. Att lägga mig innan klockan tio. Tjohejs!

Av Linnea - 25 november 2009 15:44

Idag på bussen hem satte sig en äldre och större gubbe bredvid mig. Han stank och jag försöka hålla andan hela vägen hem. Oturligt nog var jag ingen Edward Cullen så jag kunde inte hålla andan så länge. Jag var tvungen att andas in och ut några gånger under bussresa, och då märkte jag att han stank tobak.


Det fick mig att tänka på en grej. Varför är det så att i filmer och böcker - och även i verkligheten ibland - så stinker gamla gubbar tobak? Tobak och pepparmint. Varför? Okej, tobak kanske jag fattar, men varför just pepparmint?

Av Linnea - 24 november 2009 22:01

För en timma sen var jag i stan och skulle bege mig hemåt. Jag och min kompis stod vid busshållplatsen i stan och väntade på bussarna. Hennes kom typ en minut före så hon hann gå iväg en kort stund. På den korta tiden hinner någon halvbrunhyad sliskig person komma fram till mig och fråga "Hej. Och vars ska du då?". Jag svarar lite snabbt "Till en kompis" och fortsätter gå mot bussen som precis kommer. Han går tätt efter mig och står lite väl nära i kön, men jag skyndar mig in och betalar och går bak i bussen. Jag antar att han tänker sätta sig bredvid mig så jag sätter mig inte längst in utan lämnar den platsen tom och sätter mig längst ut. Jag ser att han ser det och snopet går han bakåt i bussen. Där efter flyttar jag in. Lite obehaglig känsla fick jag där men jag är här och har överlevt så det är bra. :D


Men världen är full av äckliga personer. Även i denna lilla håla som jag bor i finns folk man inte vill stöta på...

Av Linnea - 24 november 2009 15:50

Precis när jag loggade in här på bloggen så kände jag att jag var otroligt sugen på hallonpaj och massor med vaniljsås. Och vet ni vad det bästa är? Att vi har det hemma i kylen! Så nu ska jag bara skriva klart det här och sen kila iväg och hämta en stor bit och bara mumsa i mig den långsamt medan jag tittar på One Three Hill. Jag har aldrig varit särskilt inne i det programmet, men nu går det alltid i repris på vardagar och eftersom mamma och min syster ser på det jämnt så blir det som att jag dragits med utan att jag ville det. Ciao!

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards