När man har för mycket fritid - då finns mixmax :)

Alla inlägg under november 2009

Av Linnea - 18 november 2009 22:39

Nu är jag hemma igen. Har varit hårmodell för en amerikan. Eller, han introducerade deras plattänger och visade olika lockar och olika tips osv. Han visade några modeller han fixat. De som han visade för var olika frisörer. Sedan fick dom prova styla på olika hårmodeller, och det var där jag kom in i bilden. Fick två stycken som höll på med mitt hår. Väldigt trevligt. Man lärde sig mycket själv också. Fast jag kunde ju fått några bättre frisörer. Såg andra som fick riktigt snygga stylingar. De frisörerna tog verkligen till sig det han sa. Dom jag och den bredvid mig hade verkade väldigt osäkra och det blev väl inte så jättebra, men jag har i alla fall lärt mig grejer utav dom andra - och det är ju det man ska göra på såna här grejer! Så visst, om det kommer fler såna här erbjudande så är jag defenitivt på.


Eftersom det är lillördag så ska jag fortsätta käka mitt godis och sen ska jag läsa lite och till sist sova. Godnatt!

Av Linnea - 18 november 2009 16:26

Passar på att skriva ett snabbt litet inlägg innan min hårinpackning ska sköljas ut. Har köpt en ny sort som jag aldrig testat tidigare. Vi får se om den är bra. Luktar gott gör den i alla fall! Grapefrukt och kiwi. Sen ska jag bara låta mitt hår torka och fara till stan och möta upp en kompis. Vi ska vara hårmodeller ikväll. Trevligt trevligt. :p

Av Linnea - 17 november 2009 22:47

Nu har jag börjat ha som mål att gå och lägga mig innan klockan tolv på vardagar - men helst gärna vid elva. Och jag tror faktiskt jag lyckas med det idag! Nästan till elva också! Måste bara läsa ett kapitel ur en tråkig svenskabok som vi fått i läxa. Men sen efter det ska jag sova. Så ja, en belöningsstjärna till mig!


Gonatt

Av Linnea - 17 november 2009 15:22

Läste nytt mitt senaste inlägg och jag märkte inte ens att jag skrev "och ja nu ska jag gå" eller något liknande. Vadå gå? Jag hade planerat att sitta vid datorn ett tag till. Jag märkte inte ens att jag skrev det. Haha, är nog lite trött efter skolan. Har haft idrott sista timmen och det är ju väldigt utmattande, särskilt när man har kört pingis hela dagen. Tjohejs!

Av Linnea - 17 november 2009 15:15

Bra:

  • Slipper ta bil, cykla osv.
  • Kan träffa på folk man inte träffat på länge, och då har man äntligen tid att prata med dom också.
  • Kan sätta sig en snygg kille bredvid än. Som luktar gott också!
  • Gratis. (För mig i alla fall).
  • Enkelt om man inte har skjuts till stan.

Dåligt:

  • Kan ta lång tid.
  • Man kan missa den och otrevliga busschaufförer kanske inte stannar om man kommer just när den ska börja fara.
  • Risk för krikande bebisar.
  • Kan sätta sig äckliga och illaluktande människor bredvid än.
  • Busschauffören kan glömma bort att stanna så man får gå en hållplats längre.

Ja, jag har tråkigt. Och ja det satt en äcklig gubbe bredvid mig idag. Och ja busschauffören stannade inte för en människa idag. Och ja han var liiite snygg. Och ja nu ska jag gå. Tjohejs!

Av Linnea - 16 november 2009 23:58

Nu är jag hemma från träningen. Eller nu och nu, jag kom hem för cirka 35-40 minuter sedan. Ska bara skriva av mig lite här och sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon för en rätt så lugn skoldag. Efter skolan ska jag träffa en kompis och vara med henne hela dagen fram tills klockan åtta, då det blir träning. Träningen idag var förresten sjukt jobbig. Körde fys i en timma. Varende muskel i min kropp värker och jag känns som en överkokt spagetti. Gonatt!

Av Linnea - 16 november 2009 17:03

Nu ska jag gå ner och fixa något till middag. Egentligen behöver jag inte fixa så mycket, utan mest ta ut resterna av gårdagens middag ut ur kylen och sedan värma det. Sen är det klart! Dessutom är det supergod mat som kan ätas flera dagar i rad! Toppar favoriträtterna helt klart! Nudlar och kyckling! Stekta äggnudlar blandade med kyckling och wookgrönsaker. Mumma! Åh, min mage börjar bara kurra mer och mer så nu får jag sluta skriva om denna underbara mat. :) Tjohejs.

Av Linnea - 16 november 2009 16:20

Klockan är efter fyra och det känns som om jag nyss vaknat och åkt till skolan. Visserligen är det ju helt sant, men det känns ändå konstigt. Dessutom är det superdupermegasvart ute - redan! Usch, man blir så seg då. Måste göra skolarbete, men jag orkar inte. Mobilen är nere och jag har viktiga anteckningar till skolarbetet sparat på mobilen, men jag är för lat för att gå och hämta den. Istället sitter man här och skriver några blogginlägg. Hmpf...


Tur att jag har sen träning idag. Då hinner jag förhoppningsvis hämta mobilen innan den är. Och så skulle det ju vara väldigt skönt att ha gjort klart nk'n eftersom den ska in på onsdag, och jag har knappt börjat nu..

Presentation

Med ynka en trogen besökare om dagen (jag räknas inte in där - lovar!) skriver jag i denna blogg om allt som faller mig i smaken - och ibland sånt som inte gör det!

Omröstning

årstid?
 vinter
 vår
 sommar
 höst
 alla

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards